Part 1: Casualties For The Greater Good

by Jack Dalton

supported by
/
  • Record/Vinyl + Digital Album

    Includes unlimited streaming of Part 1: Casualties For The Greater Good via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    ships out within 7 days

      100 NOK or more 

     

1.
2.
3.
4.
5.
04:34

about

Jack Dalton hadde en heidundrenes fest i 2010. De startet festen ved å vinne Zoom-finalen i februar, de svingte seg så videre på Rockefeller og by:Larm, før de dro på norgesturné. Når våren kom i april slapp de debutskiva “Never Mute Noise, Just Turn Down Sleep” til sterke anmeldelser landet rundt, bl.a femmere i Dagbladet og Adressa. Før releasefesten rakk å dø ut var Jack Dalton allerede i gang med en svett og intens festivalsommer, med Pstereo­ festivalen som et avsluttende festivalhøydepunkt.

Nå er vi godt inne i 2012 og det kan virke som JD har gått inn i et nachspiel­ sjokk, men bandet har brukt tiden godt og er nå klare med ”Part 1: Casualties for the Greater Good”. Første del av trilogien er produsert av Jørgen Mun­ keby (Shining) og har release 10. september. Låtene er bedre, uttrykket er hardere og JD har funnet seg selv.
Og: i skrivende stund, en sen augustkveld, er bandet i Seattle for å spille inn del to av triologien. Mer informasjon om den får du senere, men vi kan avsløre at den produseres av selveste Matt Bayles (Mastadon, Pearl Jam, Soundgarden, Isis m.m).

Men først: ”Part 1: Casualties For The Greater Good”
JD følger opp debuten med et smell, og de fengende riffene vi har hørt fra bandet tidligere er i aller høyeste grad tilstedeværende på oppfølgerskiva, og den desperate vokalen river fremdeles like mye i hjertet som i ørene. JD lager hardcore med sjel og stil. Siden de startet karrieren med like godt å vinne Zoom-finalen i 2010 har pila pekt i kun en retning for JD, og med ”Casualties for the greater good kan man si at nå har pila truffet blink. Som i et vakkert brutalt samspill med høstmørket gjør dette andreskiva til et selvskrevet valg i platespilleren.
”Casualties for the greater good” står stødig som et fjell, det er variert som fargene i lia under rypejakta ­ og det er kompromissløst som bare faen!

credits

released September 10, 2012

tags

license

all rights reserved

about

Aspén Trondheim, Norway

Aspén is a management and a label based in Trondheim Norway.

contact / help

Contact Aspén

Streaming and
Download help

Redeem code